Kontakta oss

Vår Personal

Fastighetsmäklare heltid

Bostad Västerås fastighetsförmedling har sedan 2015 arbetat med kundens önskemål och intresse i främsta rummet. För oss handlar det inte bara om att förmedla en bostad, utan också om att hjälpa våra kunder till deras livs bästa affär.

Stor utvecklingspotential

Vi växer och söker nu en driven och engagerad fastighetsmäklare till Bostad Västerås Fastighetsförmedling. Vi välkomnar såväl nyexaminerade som rutinerade mäklare till vårt team. Som fastighetsmäklare ansvarar du för hela affären från effektiv kundbearbetning, vidare genom försäljningsprocessen och slutligen uppföljning och relationsvård efter slutförd affär.

Till din hjälp har du engagerade kollegor samt mäklarassistent som du samarbetar med för att kunna göra bästa möjliga affärer. Du sitter i trevliga och ljusa lokaler på Stora gatan mitt i centrala Västerås, även om du som mäklare är mycket ute hos kunder. Hos oss finns stor potential för dig som vill utvecklas som fastighetsmäklare.

Vem söker vi

Vi söker dig som är utbildad fastighetsmäklare och vill vidare i din karriär. För att lyckas i rollen är du starkt kommunikativ och en duktig relationsskapare. Du är seriös, förtroendeingivande, prestigelös och med starkt driv. Rollen kräver att du har lätt att samarbeta med andra och därmed ställs krav på flexibilitet. För denna roll behöver du körkort.

Vi ser fram emot att höra av dig omgående, urval sker löpande.

Är du en del av vårt framtida team?

Är du intresserad av att jobba hos oss, skicka ditt CV till linda.dahlgren@bostadvasteras.se