Köpa Bostad

Nyproduktion

BRF Gården

Moderna lägenheter med radhuskänsla

EA Fastigheter 

I samarbete med EA Fastigheter har vi nöjet att presentera 50 moderna lägenheter med radhuskänsla i BRF Gården på Södra Källtorp. Här erbjuds ett barnvänligt område med gröna och bilfria gårdar. Flera av lägenheterna har stora takterrasser och egen ingång från gården. Hörnlägenheterna i bottenplan har egen tomt runt husknuten.

Med smakfulla materialval i trä och med stora ljusinsläpp känns lägenheterna i BRF Gården moderna och naturnära. Köken utrustas med energisnåla vitvaror och badrummen är helkaklade och här finns både tvättmaskin och torktumlare.

Trivsam innergård

Innergården är trivsamt utformad med aktiviteter för alla åldrar. Växthus, boulebana, odlingslotter, lekpark och utegym – här finns något för alla.

Separata förråd och egen parkering 

Alla lägenheter får ett eget separat förråd och det är planerat för en parkering per bostad i området.

Pris från 1 695 000 kr till 3 395 000 kr
Avgift från 2 389 till 5 787 kr/mån, inkl värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg
Inflytt fr. Q2 2022 t.o.m. Q3 2023
Rum 2-5 rok
Boarea 45-109 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Hiss Nej
Område Södra Källtorp
Antal bostäder  50 st
P-plats 1 plats/lgh, prel. 300 kr
Förråd till alla lägenheter på 3 kvm
Säljstart Försäljning pågår

Arkitektens tankar

Vi vill skapa ett område med stark karaktär och en grön boendemiljö med tydlig identitet. Med husens entrésidor vända mot varandra skapar vi gröna gårdar där det finns plats för lek och gemenskap. Det blir en trygghet för de boende och en möjlighet att skapa kontakt med sina grannar.

De yttre byggnadstilläggen skapar väderskyddade entréer och utgör en välgörande gränszon mellan ute och inne. Mellan gårdarna och husen är marken och växtligheten bevarad så mycket som det går. Inslag av aktivitetsytor, gemensamma odlingslotter, växthus, stora grönytor och noga genomtänkt markbelysning skapar en fin övergång.

Ingen budgivning

När du köper en bostadsrätt i Brf Gården betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Kontakta ansvarig mäklare för visning

 

Anmäl ditt intresse redan idag!

Kontakta ansvarig mäklare eller fyll i formuläret nedan för att visa ditt intresse.

 

Andreas Ädel
Fastighetsmäklare